vrolijk spelen sinds 1947

Word lid

Als lid van de speeltuin help je ons om leuke activiteiten te organiseren. Tegen een kleine betaling krijg je veel terug: + Je gaat mee met ons jaarlijkse reisje + Je kunt Sinterklaas, Kerst en Pasen met ons meevieren + Je kunt goedkoop meedoen met allerlei activiteiten Het lidmaatschap kost 17 euro per jaar voor het hele gezin. Meld je aan bij de speeltuin.

Lekker bakkie koffie

Heel gezellig… gewoon even binnenvallen bij de speeltuin voor een kop koffie. Er is overdag altijd wel iemand. Zeker op woensdag, want dan is de koffie-ochtend van de Herberg van Ars.

Vergaderen in de serre

Er zijn prima zalen om te vergaderen. Zelfs voor een congresje met meerdere groepen is genoeg ruimte. De serre is heel geschikt voor kleinere groepjes. Leuk uitzicht naar buiten!

Veilig voor iedereen

De speeltuin is goedgekeurd door de Speeltuinbende. Dat betekent dat ook minder-valide kinderen er lekker kunnen spelen.

Bingo-experts

Sommige bingo-ers zijn echt geweldig. Zitten met een enorme rij kaarten voor zich feilloos alles af te stempelen. Gelukkig kun je ook als beginner leuke prijzen winnen.