vrolijk spelen sinds 1947

Herberg

De Herberg van Ars verhuisde in september 2015 van de pastorie van de Vianneykerk naar De Driehoek. De Herberg is een plek waar je kunt ontmoeten, even binnen kunt lopen voor een al of niet diepgaand gesprek, voor een kopje koffie of om even tot jezelf te komen. Meer informatie staat hier. Er zijn diverse activiteiten:

Koffieochtend

Woensdag van 10:00 tot 12:00 uur

Handwerken

Donderdag van 14.00 tot 16.00 uur

Wandeling geloof in beweging

Woensdagen in de even weken

Herbergviering met soep/broodmaaltijd

Eerste en derde zaterdag van de maand 17.00 uur

Filmavond

Eerste woensdag van de maand 19.30 tot 22.00 uur

Bruno Gröning Vriendenkring

In de alternatieve geneeswijzen is genezing langs geestelijke weg een groeiend thema. Een belangrijke grondlegger daarvan was de Duitser Bruno Gröning (1906-1959). Tijdens zijn leven is de Bruno Gröning Vriendenkring opgestart, wereldwijd één van de grootste verenigingen op dit gebied die regelmatig bijeenkomsten organiseert. Ook in Deventer vinden er in de Driehoek driewekelijks bijeenkomsten plaats op donderdagavond. Geïnteresseerden en hulpzoekenden kunnen kosteloos leren om de genezende kracht uit Gronings leer op te nemen. Wanneer u mee wilt doen, kunt u bellen naar tel. 0575-544544. Voor meer informatie zie www.bruno-groening.org

De Improfessionals

Iedere donderdagavond is er in een ruimte van speeltuin de Driehoek veel tumult. Lachende, schreeuwende, springende mensen. Wat is hier aan de hand?

Theatersportvereniging ‘De Improfessionals’ oefent iedere donderdag hun improvisatie-kunsten. Middels ludieke games dagen ze zichzelf en hun mede-spelers uit om maximaal te improviseren. Dat levert hilarische scènes op waar de spelers zelf vaak veel plezier om hebben. De omgeving geniet gezellig mee!

De Improfessionals bestaat uit 9 enthousiaste mannen en vrouwen en bestaat sinds 2023. Zij zijn een jonge groep waar u in de toekomst nog veel van zult horen!

Go

Go het mooiste bordspel te wereld. Dat zeggen tenminste bij Go Club Salland. Go is een strategisch bordspel zoals schaken, dammen en bridgen. Elke donderdagavond wordt er vanaf 20:00 go gespeeld. Go Club Salland is een actieve en sociale vereniging in Deventer met circa twintig leden. Loop gerust binnen als je eens kennis wilt maken met het spel.

Go bij Go Club Salland

Lekker bakkie koffie

Heel gezellig… gewoon even binnenvallen bij de speeltuin voor een kop koffie. Er is overdag altijd wel iemand. Zeker op woensdag, want dan is de koffie-ochtend van de Herberg van Ars.

Vergaderen in de serre

Er zijn prima zalen om te vergaderen. Zelfs voor een congresje met meerdere groepen is genoeg ruimte. De serre is heel geschikt voor kleinere groepjes. Leuk uitzicht naar buiten!

Veilig voor iedereen

De speeltuin is goedgekeurd door de Speeltuinbende. Dat betekent dat ook minder-valide kinderen er lekker kunnen spelen.

Bingo-experts

Sommige bingo-ers zijn echt geweldig. Zitten met een enorme rij kaarten voor zich feilloos alles af te stempelen. Gelukkig kun je ook als beginner leuke prijzen winnen.