vrolijk spelen sinds 1947

Home

Het speelse hart van Voorstad Oost

De Driehoek is de wijk- en speeltuinvereniging van misschien wel de hipste volkswijk van Nederland: Voorstad Oost. Er is voor kinderen en volwassenen veel te doen. Buiten in het groene speelpark met unieke speeltoestellen en een mooi voetbalveld. En binnen in een van de zalen of de serre. Zoals de kinderclub, dansen, bingo, handwerken, theater, wandelen en yoga. Je kunt in de speeltuin ook een ruimte huren. Er is altijd ruimte voor initiatieven van bewoners. Leuk idee? Meld het bij de speeltuin.

Regelmatig organiseren medewerkers van de speeltuin en wijkbewoners bijzondere activiteiten, zoals het wijkfeest, kleedjesmarkten en Sinterklaas- en kerstfeesten. Houd de agenda in de gaten!

Evenementen

Contact

Wijk- en speeltuinvereniging De Driehoek
Rielerweg 110
7416 ZJ Deventer

E-mail: speeltuindriehoek@concepts.nl

Telefoon: (0570) 627 727

Elke dag open van 9:00 – 20:00 uur

Go

Go het mooiste bordspel te wereld. Dat zeggen tenminste bij Go Club Salland. Go is een strategisch bordspel zoals schaken, dammen en bridgen. Elke donderdagavond wordt er vanaf 20:00 go gespeeld. Go Club Salland is een actieve en sociale vereniging in Deventer met circa twintig leden. Loop gerust binnen als je eens kennis wilt maken met het spel.

Go bij Go Club Salland

Lekker bakkie koffie

Heel gezellig… gewoon even binnenvallen bij de speeltuin voor een kop koffie. Er is overdag altijd wel iemand. Zeker op woensdag, want dan is de koffie-ochtend van de Herberg van Ars.

Vergaderen in de serre

Er zijn prima zalen om te vergaderen. Zelfs voor een congresje met meerdere groepen is genoeg ruimte. De serre is heel geschikt voor kleinere groepjes. Leuk uitzicht naar buiten!

Veilig voor iedereen

De speeltuin is goedgekeurd door de Speeltuinbende. Dat betekent dat ook minder-valide kinderen er lekker kunnen spelen.

Bingo-experts

Sommige bingo-ers zijn echt geweldig. Zitten met een enorme rij kaarten voor zich feilloos alles af te stempelen. Gelukkig kun je ook als beginner leuke prijzen winnen.